Momente frumoase, împărtășite cu cei dragi

Jurăminte și lacrimi de emoție

Șampanie și voie bună

Iată ce spun cei cărora le-am fost alături

Cuvintele oamenilor minunați care ne-au împărtășit poveștile lor de viață

Explorează mărturiile oamenilor cu care am avut placerea de a colabora

Mădălina & Dan

O zi de primăvară frumoasă, un decor verde crud, povestea noastră spusă cald de Daniel, mulţi oameni dragi. Ceremonia ne-a umplut sufletele de bucurie într-un mod nesperat acum câteva luni. Mulţumim echipei ASUR pentru că a lansat acest serviciu în România, oferindu-ne şansa de a ne exprima sentimentele într-un mod original, plăcut, în prezenţa familiei şi prietenilor. Am vrut altceva pentru noi şi am obţinut. Am pornit la drum cu încredere pentru că echipa de la Ceremonii Umaniste ne-a făcut o impresie foarte bună încă de la prima întalnire. Nu am fost dezămăgiţi niciun moment şi apreciem profesionalismul cu care au abordat toate etapele evenimentului. Vă dorim mult succes şi suntem convinşi că din ce în ce mai multe cupluri vor alege să îşi oficializeze relaţia în acest mod!

Alina & Ovidu

De la primul contact cu Oti am știut ca am făcut o alegere bună solicitându-i să fie oficiantul nostru. S-a comportat profesionist și exemplar în comunicarea cu noi, ne-a dat sfaturi prețioase și importante pentru desfășurarea întregului proces. În cadrul ceremoniei, a avut grijă de noi, a citit textul foarte frumos și glumele au fost gustate de către public. Toți oaspeții noștri au fost deosebit de încântați și ne-au spus că e cea mai frumoasă ceremonie la care au participat. Îi mulțumim tare mult lui Oti pentru tot și am recomandat deja prietenilor serviciul vostru.

Mădălina & Mihai

Mi-a plăcut foarte mult colaborarea cu Ancuța și faptul că a fost flexibilă să vină la noi acasă pentru discuții, având în vedere că nouă ne era destul de greu să ne deplasăm cu Olivia. Textul ceremoniei a fost foarte frumos, și am facut ffff puține ajustări. Ne-a surprins într-un mod foarte plăcut și cu un cadou pentru micuta Olivia, lucru care nici măcar nu ne trecuse prin cap 🙂 . De asemenea m-a ajutat cu aspecte care nu țineau de ceremonie, de la alegerea localului până la mărturii 😀 . Cu siguranță vom apela la ea și pentru următorul bebeluș (dacă va apărea).

Miruna & Mihai

Ceremonia noastră a fost exact ceea ce am visat. Toți invitații s-au simtit relaxați și s-au bucurat de faptul că evenimentul a fost scurt și în mijlocul naturii. Majoritatea au fost foarte emoționati de ceremonie în sine și ne-au spus că și-ar dori să meargă la astfel de evenimente tot timpul. Câțiva chiar ne-au mărturisit că se gandesc și ei să aibă o astfel de ceremonie. Noi am fost foarte bucuroși că am putut avea ceremonia pe care noi am conceput-o, care să ne reprezinte pe noi și felul nostru de a fi. Suntem deosebit de recunoscători și vă mulțumim!

Iulia & Sunny

Mulțumim mult pentru tot efortul și profesionalismul de care ai dat dovadă la nunta noastră. Atât noi cat și invitații am fost impresionați de ceremonia minuntă pe care ai pregătit-o. A doua zi după nuntă am mai făcut o petrecere în care am avut timp să împărtășim impresii, iar toate legate de ceremonie au fost excelente. Sincer, nu mai așteptam ca majoritatea invitatilor să fie atât de deschiși și receptivi, având în vedere că acesta a fost primul eveniment de acest gen pentru ei. Și uite că s-a întâmplat, a trecut și acum știm că am luat decizia cea mai bună să avem o ceremonie umanistă, și că orice altă variantă nu ar fi fost atât de bună. Vă multumim mult și vă pupăm! Și vă avem pe listă pentru numirea primului copil 🙂

Andreea & Theus

Am visat la o ceremonie umanistă încă de când am început să ne plănuim nunta. Dar nu prea speram să găsim așa ceva în România. Când wedding planner-ul nostru ne-a spus despre Ceremonii Umaniste am fost încântați! A fost o surpriză greu de imaginat! Ceremonia a fost frumoasă, foarte emoționantă și am primit nenumărate complimente de la invitații noștri. Am recomandat Ceremonii Umaniste tuturor cunoscuților!

Ne-ar plăcea să vorbim despre ceremonia ta!

Te invităm să ne scrii pentru a îți fi alături.
REZERVĂ DATA