Ceremonii de Căsătorie

Ceremoniile de căsătorie sunt evenimente emoționante care aduc familia și prietenii apropiați împreună, pentru a sărbători iubirea într-o manieră inedită și personalizată.

Acestea sunt pline de emoție și spun povestea fiecărui cuplu, în maniera dorită de parteneri.

Mirii pot alege durata și structura ceremoniei, pentru a avea nunta pe care și-au dorit-o, în care ei să fie personajele principale și în cadrul căreia pot să facă schimb de jurăminte.

Nu există reguli stricte atunci când vine vorba de o ceremonie de nuntă umanistă. Ceremonia voastră poate include tradiții și ritualuri, dacă mirii doresc acest lucru. Chiar dacă celebrantul umanist nu va include în ceremonie niciun element religios, poate include lucruri care sau o semnificație deosebită pentru miri.

Nunțile umaniste pot avea loc oriunde – fie că e vorba de grădina mirilor, terasa restaurantului unde vor avea petrecerea, pe vârf de munte sau pe malul mării. Iar pentru mirii sau invitații care nu vorbesc limba română, ceremoniile pot fi susținute și în limba engleză.

Pe lângă ceremonii de nuntă, oferim și ceremonii de înnoire a jurămintelor, pentru cuplurile care doresc să sărbătoarescă astfel aniversarea a decenii de relație.

Ne-ar plăcea să vorbim despre ceremonia ta!

Te invităm să ne scrii pentru a îți fi alături.
REZERVĂ DATA