atila@ceremoniiumaniste.ro

Salut! Eu sunt Oti și sunt oficiant de ceremonii umaniste, nunți și ceremonii pentru copii, fără componentă religioasă.

De ce fac asta?

Cu ocazia proiectelor de popularizare a științei pe care, împreună cu un grup de prieteni, le organizăm în timpul nostru liber începând din 2010, am venit în contact cu români mai neobișnuiți, cu cerințe aparte. Aceștia au pretenția ca evenimentele cele mai importante din viața lor să aibă legătură cu … viața lor. Pfff!

Ei vor ca ceremonia căsătoriei să reprezinte povestea lor de dragoste, cum s-au cunoscut, ce simt unul pentru celălalt, planurile de viitor și valorile lor comune.

Ceremonia botezului să fie despre copil și despre felul în care părinții i-au pregătit venirea pe lume, despre speranțele și visurile tinerei familii.

Aceste cupluri nu-și doresc o ceremonie după șablonul străvechi, uniformizant. Nu vor o altă ceremonie clonă, una dintre zecile de mii într-un an. Au înțeles că ADN-ul iubirii lor este unic iar ceremonia lor are nevoie de un implant de personalitate. Hmmm…

Poate că acești oameni nu sunt nebuni… Poate că nici nu sunt chiar așa de puțini…. Poate că și tu ești unul dintre ei…

E posibil ca și tu să simți că povestea voastră este unică și să vrei să-ți faci prietenii părtași la prea-plinul bucuriei voastre. E posibil ca și tu să fii genul care crede că puterea legăturii dintre oameni este dată de calitatea experiențelor avute în comun. E posibil ca și tu să-ți dorești o ceremonie care să aibă legătură cu… viața ta. Dacă e așa, scrie-mi un mesaj și invită-mă în viața voastră pentru a compune împreună experiența pe care-o visezi!